Idag är jag jättearg på: En Tupperware-burk

Tack vare min svärmors försorg äger jag ett par tupperwareburkar. För er som inte vet så är det löjligt dyra plastbyttor som man ska förvara mat i. Jag tänkte göra en matlåda och kollade om locket gick att stänga ordentligt. Det gjorde det.
Däremot gick det inte att öppna igen. Hur jag en försökte gick det inte. Det fanns pilar på locket som visade att man skulle trycka, varför vet jag inte för absolut inget hände. Jag tryckte, drog, slet, gav upp och letade upp en tom glassbytta istället.
Nu frågar jag mig vad man ska använda en sådan burk till? Det enda användningsområde jag kan komma på är slutförvaring av kärnavfall.

Dagens knasiga dröm

I natt drömde jag att jag satt och pratade med min gravida vän Lina. Jag tittade på hennes mage för att se om det rörde sig, och jo det gjorde det. Jag såg faktiskt reliefen av bebisens ansikte genom huden, det var lite läskigt. Men sedan ramlade bebisen liksom ut, Lina hade kjol på sig, och hamnade på en stol mittemot, navelsträngen var kvar och allt. Jag tittade närmare, jo då bebisen måde bra, den låg och sov helt obekymrat. Jag frågade Lina om den inte var "klar nu" men hon tyckte inte det och stoppade tillbaks den igen. Hon berättade att den brukade ramla ut ibland.

RSS 2.0