enruting


enruting


Jag får mail

Ämne: Oregelbunden aktivitet
Avsändare: Swedbank [[email protected]]
Skickat: on 2012-04-18 12:33

Hej, vi upptäckte oregelbunden aktivitet på ditt Swedbank konto.
Använd länken nedan för att verifiera ditt konto omedelbart:
http://internetbank.swedbank-se.com/idp/?portal
Mvh, Swedbank

-    Den enda oregelbundna aktiviteten på mitt konto skulle vara om det plötsligt fanns pengar där.
_________________________________________________________________________

Ämne: Contact me asp
Avsändare: Song Li [[email protected]]
Skickat: to 2012-04-19 22:11

 May I ask if you would be eligible to pursue a Business Proposal of $19.5m with me if you dont mind? Let me know if you are interested.

-    Fråga kan man ju alltid…

___________________________________________________________________________
Ämne: This is my letter for you
Avsändare: [email protected]
Skickat: to 2012-03-15 13:56

Hello. How you? You probably are very amazed to my message.
Who am I? Well that's simple I love the arts - music, theatre, museums and I also love to dance and keep myself fit so that I can do.I love to be at one with nature walking in the countryside where I do most of my thinking. To sum myself up - I love all beautiful things whatever that may mean. My interests are very different. There are many things I would like to deal with.I like reading and watching good films, as well as opera and jazz.I am extremely fond of dancing, painting and art. I like acute senses and beauty of nature, communication and travelling.I would like to meet a honest, reliable, sincere, kind, caring and loving man.I want to find my soul mate who will also be my best friend, a loving husband and a person that possess a loving heart that needs to be loved.I have a lot of love i want to give and share withsomeone who can receive that love and then give love in return.If I you are interested, I can send you their pictures. Hopefully, just to get your photos. Would be very glad to receive your response.
My personal email: [email protected]
I hope we will get acquainted. With warm regards, Elena.

 -    Min drömkvinna hörde av sig!

 

 

 


Det är lätt att det blir fel där


enruting


Flick-Lego


enruting (gammalt mög)


från 2010

Så här är det

jag tänkte rita en pall, men jag pallar inte.... Hahaha.
Nej allvarligt talat jag har hållt på och ritat en pall men det var skitsvårt så det blir inget idag. Förhoppningsvis kommer något upp på lördag, men man kan aldrig veta eftersom jag håller på med mitt tjugosidors epos. Det blir helt fantastiskt bra, om jag får säga det själv.

Imorgon ska jag inte sitta hemma o rita utan ut och slå klackarna i taket, sedan ska jag köpa nya pennor och hem och tuscha som en galning.

enruting


pennkris

Att jag inte lagt upp några rutor beror delvis på lathet och delvis på mitt längre projekt, men också på att jag lämnade mina bästa pennor framme utan lock. Därför kan jag inte tuscha ordentligt. Igår hittade jag en bortglömd penna som kanske kan funka, annars ska jag till civilisationen i veckan, och köpa på mig ett gäng av mina favoritpennor. Tills dess kan det bli lite vad som helst här... Som dagens knasiga dröm tillexempel.

Dagens knasiga dröm

I natt drömde jag att jag just börjat arbeta som tandläkare. Som vanligt utspelade sig drömmen i min farmor och farfars hus. Det var därför jag hade ett köksbord istället för tandläkarstol.
Tyvärr avled min första patient. När jag skulle ta hand om kroppen upptäckte jag att det inte fanns några plasthandskar i min storlek, alla var för stora. Mina kollegor beställde handskar i storlek small, men de var ändå för stora. Jag gick då till Coop, där vi hämtade våra beställningar. När jag kom dit fanns det visserligen handskar i xs som passade, men de var gjorda av pastrami.
När jag stod och provade dem kom en sur städerska och sa att det bara var läkare som fick hämta sjukhusmaterial. Jag förklarade att jag var tandläkare och att ingen kunde göra det åt mig. "Inga viktiga personer kommer förresten hit" tillade jag syrligt.  Då kom äntligen en sjuksköterska som kunde hjälpa mig. Jag förklarade att jag behövde hadskar i storlek xs. De vi fått passade visserligen, men det var lite opraktiskt att de var gjorda av påläggskorv, jag skulle föredra att de var i latex.
Sjuksköterskan undrade om jag verkligen behövde handskar, men jag stod på mig och då gjorde hon en avgjutning av min hand i någon slags gröt. Men avtrycket blev inte bra, det sjönk ihop med en gång. Hon sa att det kunde bero på lunginflamation och att hon måste undersöka mig. Vi gick ut på parkeringen och där fick jag lägga huvudet i en vattenpöl medan hon hällde mer vatten över mig. Hon sa till mig att andas under vattnet och till min förvåning gick det alldeles utmärkt. Det berodde tydligen på att jag hade en allvarlig lungsjukdom.
Jag blev mest glad över beskedet eftersom jag hoppades på en sjukskrivning. Jag hade nämligen inte en aning om hur man lagade tänder och jakten på plasthandskarna var bara ett sätt att slippa träffa patienter.
Och nu kommer det realistiska inslaget i drömmen: Jag blev inte sjukskriven, eftersom min arbetsförmåga inte ansågs tillräckligt nedsatt.


enruting


En ruta om dagen

Jag har försökt att lägga upp en ruta om dagen, men det senaste har jag inte hunnit med. Det beror på att jag håller på och ritar på en lite längre grej. En del enrutingar ligger också och väntar på att scannas.

enruting


RSS 2.0